BESTELLEN?

De vermelde prijzen van strips en comics zijn gebaseerd op de Catawiki- en laatste Stripkataloguswaarde. Wij hanteren een eerlijke prijs, afhankelijk van de staat waarin een strip of comic verkeert (* lees verderop)) en daarbij de uitzonderingen: item oud en/of veel gezocht, in beperkte oplage gepubliceerd/bijzondere 1e drukken en andere rariteiten.

De prijs van een stripboek op comic is exclusief verzendkosten. Wij hanteren de verzendprijzen van PostNL (brievenbuspakketje 4,00 eu en pakketpost 6,75 eu). Wij rekenen geen verpakkingskosten. Bij een bestelling van 50,00 eu is de verzending gratis.

Vink bij het bestellen aan om welke verzending het gaat (1-5 stuks, of meer dan 6 stuks – combineren is goedkoper). Eventueel kun je bestelde artikelen op afspraak bij ons afhalen (in Woerden), zodat je ook geen verzendkosten hoeft te betalen. Wij verzenden ook naar BelgiĆ«, maar houd dan rekening met de hogere verzendkosten.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons de bevestiging met de totale prijs inclusief verzendkosten (indien van toepassing). Maak daarna je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening: NL92ABNA0940127172. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt verzonden als wij de betaling hebben ontvangen. Of we maken een afspraak om de bestelling af te halen, na betalingsontvangst.

(*) Een stripboek/comic is:
– in nieuw- of uitstekende staat
– in (zeer) goede staat
– in redelijke staat
– in mindere staat/opgeknapt

Je persoonlijke gegevens zullen alleen worden gebruikt om je bestelling te verwerken en om je beleving op deze website te optimaliseren.